Hnízdní budka pro kulíška nejmenšího

Hnízdní budka pro kulíška nejmenšího

Kulíšek je střízlíkem mezi sovami. Je velký asi jako špaček, čemuž odpovídá i velikost budky. Kulíšek obývá lesnaté oblasti středních a vyšších poloh, nejvíce je rozšířený v jižních a západních Čechách. Nejčastěji vyhledává starší jehličnaté porosty s výskytem holin a mladých pasek. Samička snáší 4 - 8 vajíček v dubnu až květnu většinou do datlích dutin. Budky mají nahradit tato hnízdiště. Více informací

Množství na skladě 997
380,14 Kč
cena bez DPH
460 Kč
cena s DPH