Hnízdní budka pro kalouse ušatého

Hnízdní budka pro kalouse ušatého

U nás je kalous běžným obyvatelem lesů. Kalous nedává přednost určitému druhu lesa. Hnízdí v listnatých, ve smíšených i v jehličnatých lesích. Hnízdo si sám nestaví, rád využije i stará hnízda jiných druhů, např. po dravcích nebo holubech. Proto bez problémů obsazuje vyvěšené budky. Vyskytuje se i v blízkosti lidských sídel a v parcích. Více informací

595,87 Kč
cena bez DPH
721 Kč
cena s DPH