Hnízdní budka pro kulíška nejmenšího – typ 2

Hnízdní budka pro kulíška nejmenšího – typ 2

Kulíšek je střízlíkem mezi sovami. Je velký asi jako špaček, čemuž odpovídá i velikost budky. Kulíšek obývá lesnaté oblasti středních a vyšších poloh, nejvíce je rozšířený v jižních a západních Čechách. Nejčastěji vyhledává starší jehličnaté porosty s výskytem holin a mladých pasek. Samička snáší 4 - 8 vajíček v dubnu až květnu většinou do datlích dutin. Budky mají nahradit tato hnízdiště. Více informací

471,07 Kč
cena bez DPH
570 Kč
cena s DPH